از بیماری پسوریازیس Can Be Fun For Anyone
از بیماری پسوریازیس Can Be Fun For Anyone
Blog Article
داروهای اسکیزوفرنی : آشنایی کامل با داروهای درمان اسکیزوفرنی
در دنیای پزشکی، قارچهای پوستی به عنوان یکی از شایعترین علل عفونتهای پوستی شناخته میشوند. این مشکل پوستی، که اغلب با ناراحتی و نگرانی همراه است، میتواند بر هر قسمتی از بدن تأثیر بگذارد و افراد در هر سنی را درگیر کند. اما چه عواملی باعث بروز قارچ پوستی میشوند و چه نشانههایی باید مورد توجه قرار گیرند؟ در این مقاله، ما به بررسی عمیقتر قارچ پوستی میپردازیم.
این نوع از پسوریازیس عفونی نبوده و مسری و واگیردار نیستند.
این روش به پزشکان کمک میکند تا نوع دقیق قارچ مسئول عفونت را تشخیص دهند. بررسی با چراغ وود یک ابزار تشخیصی به نام چراغ وود ممکن است برای شناسایی برخی انواع عفونتهای قارچی مورد استفاده قرار گیرد. این دستگاه نور فرابنفش تولید میکند که میتواند باعث شود برخی از قارچها در زیر نور مرئی شوند. میکروسکوپی نمونههای برداشته شده میتوانند زیر میکروسکوپ بررسی شوند تا حضور قارچها تایید شود. آزمایش خون در موارد نادر و شدید، ممکن است آزمایش خون برای بررسی واکنش سیستم ایمنی بدن به عفونت قارچی انجام شود.
همچنین ممکن است یک تا دو هفته زمان لازم باشد تا اثربخشی دارو آشکار شود بنابراین دوره درمان دارو را طبق دستور پزشک ادامه دهید.
اصلاح شناختی : ارائه تکنیک های لازم برای بهبود مشکلات پردازش اطلاعات مانند: توجه، حافظه و برنامه ریزی .
لطفاً برای ارزیابی دقیق و دریافت درمان مناسب به پزشک مراجعه کنید. امیدواریم به زودی بهبود پیدا کنید.
پالیپریدون یک داروی ضد جنون است٬ که برای درمان اسکیزوفرنی استفاده می شود.
علائم مهم افسردگی
روشهای درمانی این بیماری برای درمان ناخنهای درگیر هم تجویز میشوند. متخصص پوست برای درمان پسوریازیس ناخن داروهای دایونکس، استروئیدهای تزریقی (داخل ناخن) و موضعی و داروی پروتوپیک پیشنهاد میدهد.
توانبخشی : ارائه آموزش های لازم جهت داشتن زندگی مستقل و متمرکز.
محیط : تحقیقات نشان می دهد که قرار گرفتن در محیط های آلوده و استرس زا می تواند شانس ابتلا به بیماری را افزایش دهد.
اسکیزوفرنی غالبا پس از بلوغ در جوان ها آغاز می شود در بیمار اختلالهای عاطفی، هوشی، رفتاری و نیز اختلال اساسی در ارتباط با واقعیت ها و ایجاد مفاهیم به وجود می آید.
از عوامل بیماری صدف زیستی اسکیزوفرنی میتوان از ژنتیک، توارث، اختلالات ساختاری مغز،عفونتها، سوء تغذیه، بیماریهای دوران بارداری مادر، صدمات زایمانی،حوادث و ضربههای مغزی، تغییرات ناقلهای عصبی شیمیایی، هورمونها و نظایر آنها نام برد.